Aeffe Group sitoutuu turkittomuuteen

IItalialainen luksusmuotimerkki Aeffe Group liittyy mukaan Fur Free Retailer -ohjelmaan ja luopuu turkiksista vuoden 2024 kevät/kesä -mallistosta alkaen. Aeffe Groupin alle kuuluvat muotimerkit Moschino, Alberta Ferretti, Philosophy by Lorenzo Serafini sekä Pollini.

Päätöksen myötä yritys lopettaa turkisten ostamisen kokonaan. Yritys myy olemassa olevat varastonsa loppuun.

Turkisten lisäksi Aeffe Group kertoo, että se aikoo lopettaa angorakanin villan ostamisen vuoden 2024 kevään ja kesän mallistosta alkaen.

Aeffe Groupin toimitusjohtaja Massimo Ferretti kommentoi Fur Free Alliancelle, että yritys on jo vuosia vähentänyt turkisten ostoa ja käyttöä minimiin, mutta he kokivat, että päätös turkiksista luopumiseksi on aiheellista virallistaa. Hän kertoo, että eläinten hyvinvointi on yksi yrityksen strategisista prioriteeteista yrityksen kestävän kehityksen suunnitelmassa.

Italialainen eläinoikeusjärjestö Lega Anti Vivisezione (LAV) on vaikuttanut Italiassa Aeffe Groupin turkittomuuden puolesta. Sekä LAV että Animalia ovat jäseniä kansainvälisessä Fur Free Alliancessa, joka ylläpitää Fur Free Retailer, eli turkittomien liikkeiden listaa. Suomessa listaa ylläpitää Animalia (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Kerro kaverillesi:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram
Jaa artikkeli

Lisää aiheesta: